Prijzen en mogelijkheden

Ben je op zoek naar iets bijzonders waarbij kwaliteit en plezier bovenaan staat, dan ben je bij Airemotion Ballonvaarten aan het juiste adres. Alle vaarten van Airemotion Ballonvaarten zijn kleinschalig, persoonlijk en maatwerk. Onderstaande tabel geeft een overzicht van verschillende opties.

We varen met verschillende ballonnen waarin minimaal 2 en maximaal 9 personen per “mand” mee kunnen varen. Naast bovenstaande opties zijn er ook andere combinaties mogelijk. Graag maken wij voor grotere groepen een aanbieding op maat.

Iets speciaals: Kadobon voor een Ballonvaart

Een heel speciaal kado voor een jarige, een huwelijksdag of jubileum? Een kadobon voor een ballonvaart, een geweldige verrassing voor iedereen! We hebben nog nooit gehoord dat er iemand niet zielsblij werd van zo’n geschenk.

Nationale Ballonvaart Bon

Wij accepteren ook de Nationale Ballonvaartbon.

nationale ballonvaart bon

Bijzondere arrangementen

We hebben verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een luxe hapje en drankje op het veld vóór of na de ballonvaart maar ook een ochtendvaart met aansluitend champagne-ontbijt is mogelijk.

Het ‘Fly and Dine’ arrangement, waarbij u voor of na de vaart van een 3-gangen diner met aperitief geniet, bieden wij aan samen met restaurants in verschillende regio’s.

Voor een groep kunnen we een speciaal programma samen stellen. Er is geen maximum wat betreft het aantal deelnemers. Voor groepen vanaf 10 personen is altijd een hapje en een drankje inbegrepen.

Weet je het niet zeker? Bel Hilda: 06 50637577

Zijn je vragen nog niet beantwoord of twijfel je? Laat je niet weerhouden: ik geef graag antwoord op al je vragen.
Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00