Wij zijn Airemotion!

Hilda & Airemotion

Toen ik na jaren skiën, zeilen en reizen terugkeerde naar Nederland ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging in het land waar ik ben geboren.

Ik was op zoek naar buiten zijn, vrijheid en een beetje avontuur..

Ik vond een nieuwe uitdaging in de opleiding tot luchtballonvaarder. Eén van de weinige vrouwen.. jaren ervaring in het begeleiden van groepen en organiseren van actieve vakanties…. dacht ik wel iets extra’s te kunnen brengen.

Toen ik de eerste keer opsteeg, wist ik het meteen. Dit is het. Dit is de droom die ik zocht, de vrijheid die ik miste, het verlangen naar het onbekende. En ik zag ook de combinatie: overbrengen van mijn enthousiasme, toevoegen van persoonlijke aandacht, mensen meenemen in een avontuur.

Inmiddels zijn we vele jaren verder, deel ik mijn leven met Homme en komt onze passie voor de lucht ook samen in ons bedrijf. Ik reken mezelf rijk dat wij met ons team anderen de bijzondere belevenis van een ballonvaart kunnen laten ervaren.

Homme & Airemotion

Meer dan 25 jaar geleden was mijn passie voor de lucht al duidelijk.

Al tijdens mijn studie nam ik vlieglessen, wat vele jaren later resulteerde in het behalen van mijn vliegbrevet. Intussen kwam het ballonvaren ook op mijn pad en ben ik de opleiding tot luchtballonpiloot gaan volgen.

Dit resulteerde 10 jaar geleden in het opzetten van mijn eigen bedrijf, Luchtdoop Ballonvaarten.

Na jarenlang samenwerken met Hilda en haar bedrijf Airemotion, hebben we onze bedrijven samengevoegd en gaan we vanaf nu verder onder de naam Airemotion Ballonvaarten.