Wij als Airemotion ballonvaarten zijn trots op het introduceren van onze nieuwe hete luchtballon; De PH TVD. Wellicht heeft u deze prachtige ballon, sinds eind juni, al meerdere keren aan de horizon zien zweven. Deze opvallende verschijning wordt gesponsored door stichting Hoogvliegers.

Stichting Hoogvliegers stelt zich als doel chronisch zieke en gehandicapte kinderen een prachtige ervaring laten beleven. Dit kan bijvoorbeeld door hun eigen ambulance vliegtuig, maar nu dus ook dmv een ballonvaart met hun ‘eigen’ Hoogvliegers ballon. Op www.stichtinghoogvliegers.nl kunt u meer informatie vinden over deze bijzondere stichting.

U kunt ook een ballonvaart maken met deze ballon en daarmee doneert u automatisch een deel van uw ticket aan de stichting. Wilt u ook een vaart maken met deze bijzonder ballon? Neem dan contact op met Hilda Paulusma van airemotion ballonvaarten.

Wij zijn erg blij met deze hetelucht ballon en hopen samen met u nog lang bij te kunnen dragen aan deze stichting! Voor een impressie van de hoogvliegersballon kunt u onze facebook pagina volgen en geniet van sfeer en like de prachtige foto’s. Ook zijn we tegenwoordig te volgen op instagram!